SAMMED'den Kurban Bayramı Kutlaması

SAMMED, Samsun Medya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hazinedar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı

SAMMED, Samsun Medya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hazinedar, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Hazinedar, Yayımladığı mesajda ; "Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel ve mutlu günlerdir. Bu günler, dostlukların canlanması, üzüntülerin sevinçe dönüşmesi, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir.
Barış, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörünün doruğa çıktığı Kurban Bayramımızı, Hainlerce düzenlenen 15 Temmuz Darbe girişimi badiresini atlatmanın hemen ardından ve devam eden terör olayları nedeniyle buruk ama Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın terörizme karşı azimli ve kararlı tutumları nedeniyle geleceğe umutla, güvenle bakarak kutluyoruz.
Türkiye’ de Samsun’umuzda, huzur ve kardeşliğin paylaşıldığı, umutların yeşerdiği, Allah'a şükür ve hamd niyetiyle kesilen kurbanların ve Vakfe'de yapılan duaların kabul olduğu bir Bayram dileyerek bu güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olmasını, insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.
Bu vesileyle üyelerimizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, Bayramın Tüm insanlığa hayırlar getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım”