SAMMED'DEN ZEYTİNDALI Harekatına Destek

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; sınırımızda oluşturulmak istenilen terör ordusu ve akabinde Türkiye'ye saldırı planları yapan, Kürtlerin haklarını savunuy

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; sınırımızda oluşturulmak istenilen terör ordusu ve akabinde Türkiye’ye saldırı planları yapan, Kürtlerin haklarını savunuyorum diye ortaya çıkan ancak Türk, Kürt, Kadın, Çocuk ayırd etmeden katleden, askerlerimizi, polisimizi şehit eden, attıkları roketlerle vatandaşlarımızın hayatına kasteden PKK/PYD/YPG/KCK ve DAEŞ militanlarını, her türlü terör örgütü mensuparını etkisiz hale getirmek ayrıca bu örgütlerin zulmü altında ezilen AFRİN halkını zulümden kurtarmak maksat ve amacıyla 20 Ocak 2018 tarihinde ZEYTİNDALI HAREKATI başlatılmıştır.
Türkiye’nin Uluslararası Hukuktan kaynaklanan sınırlarını ve halkını korumak için tehlike arzeden unsurları ortadan kaldırmak amacına yönelik BM Antlaşması’nın 51. Maddesine göre de ‘Meşru Hakkı’ olup vatanın savunmasına yönelik bir harekattır.
Devletimizin vatanımızın bekasını tehdit eden tüm terör örgütlerini yok etmek amacıyla kararlılıkla sürdürdüğü AFRİN/ZEYTİNDALI HAREKATI milletimiz için de büyük önem arzetmektedir.
Bu harekat Türk Devleti’ni ve Türk Milleti’ni tehdit eden her türlü terörist oluşumlara karşı haklı ve gerekli bir harekat olup bu ülkede yaşayan ve varlığını Devletine borçlu olan STK’lardan SAMMED, SAMSUN MEDYA GAZETECİLER CEMİYETİ Yönetimi ve Üyeleri olarak AFRİN/ZEYTİNDALI HAREKATI’na tam destek veriyor ve DEVLETİMİZİN, ORDUMUZUN, MİLLETİMİZİN Yanında olduğumuzu İLAN ediyoruz.
İster içeriden olsun isterse dışarıdan olsun Devletimizin temellerine, Milletimizin hayat hakkına karşı tehdit oluşturan PKK/PYD/YPG/KCK, DAEŞ, FETÖ gibi yasa dışı kan emici örgütlerin yok edilmesi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye, cephede dahi olsa seve seve vatanımız için koşmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna alenen açıklıyoruz.
Vatan savunmasında muhalefet olmaz! Onun adı bellidir. Eleştirinin her türlüsünün terör unsurlarına cesaret vermek, ekmeğine yağ sürmek olduğunun farkında olmalıyız. Bütün dünyaya bir ve beraber olduğumuzu, tek yürek, tek vücut olarak her türlü ihanetin, yaşama hakkını yok etmeye çalışan terör belasına karşı bizatihi onu yok etmek için canımızı bile feda etmekten geri durmayacağımızı, bu kararlılığımızı ilan etmekten onur duyacağımızı, ilan etmeliyiz.
Gün birlik olma günüdür. Terör örgütleri ve onların arkasındaki güçlerin hedefi Türk Vatanını, Türk Milletini bölme çabalarıdır. Bunu görmezden gelmek gafletttir, ihanettir. Hiçbir Türk insanının Türk evladının bu gafletin içerisinde, yanında, arkasında olmayacağına inancımız tamdır.
Vatanımız, devletimiz, bayrağımız, bağımsızlığımız ve milletimize karşı yapılan içerideki, dışarıdaki tehditleri görmezden gelerek terörizme destek çıkıyormuş anlamına gelecek bildiriler yayımlayan ve onlara destek verenleri bu yanlıştan dönmeleri için uyarıyor, kendilerini aydın olarak lanse eden bu insanları aydınlanmaya davet ediyoruz.
Bin yıldır hür ve bağımsız olarak yaşadığımız ve mazlum milletlerin umudu olan vatanımızı her türlü tehditten korumak kollamak; kanlarını dökerek bize emanet eden Atalarımıza minnet borcumuzdur. Bu uğurda kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek, gelecek nesillere terör belasından temizlenmiş bir vatan emanet etmek ise namus borcumuz olmalıdır.
Vatanımızın ve milletimizin bekası için sınırlarımızı terör belasından temizlemek adına, Hükümetimizin aldığı kararla AFRİN/ZEYTİNDALI HAREKATI’nı düzenleyen TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİmizi can-ı gönülden destekliyor, bu uğurda şehit olanlara rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.
Allah inşallah sizinle beraberdir, Türk Milleti arkanızdadır, kahramanlık destanınız daim olsun, gazanız mübarek olsun, milletimiz var olsun. SAMMED, SAMSUN MEDYA GAZETECİLER CEMİYETİ Adına BAŞKAN Mehmet HAZİNEDAR