ŞAMPİYON ALAÇAM ADLİYE'Sİ

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Maddeye Değil Spora Bağlı Gençlik' sloganlı ''Ödüllü Voleybol Turnuvası''nın şampiyonu Alaçam Adliye'si oldu

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “Maddeye Değil Spora Bağlı Gençlik” sloganlı ‘’Ödüllü Voleybol Turnuvası’’nın şampiyonu Alaçam Adliye’si oldu.

[gallery ids="48775,48773,48774"]
KUPALARI TÖRENLE VERİLDİ
Bir aydır süren voleybol turnuvası Alaçam Adliye’si ve Alaçam Gençlik Merkezi arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Turnuvada dördüncü olan takımım Alaçam Kaymakamlığı’na kupasını Halk Eğitim Müdürü Ayhan Dodur, üçüncü olan takım Alaçam Belediyesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, ikinci olan takım Alaçam Gençlik Merkezi'ne kupasını Alaçam Belediyesi Başkan vekili Hasan Sağlık ve turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan  Alaçam Adliyesine kupasını ise Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar takdim etti.
KAYMAKAMDA HERKESE TEŞEKKÜR
Ödül töreninin ardından açıklama yapan Alaçam kaymakamı Oğuz Alp Çağlar,” Sporun insanlar arasında kaynaşmayı artırdığını bir kez daha burada görüyoruz. Bu etkinliği düzenleyen ve katılan herkesi kutlarım. İlçemizde tesislerin yapımında, spora ve sporcuya verdiği katkılarından dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net