ŞAMPİYON YEKSAN'DAN MÜDÜR ÖZYURT'TA ZİYARET

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Güven Özyurt, "Sırbistan Karadağ'da yapılan Balkan Judo Şampiyonası'na katılan Samsunlu judocumuz Ayten Mediha Yeksan hem Türkiye' yi hem de Samsun' u en iyi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Güven Özyurt, "Sırbistan Karadağ'da yapılan Balkan Judo Şampiyonası'na katılan Samsunlu judocumuz Ayten Mediha Yeksan hem Türkiye' yi hem de Samsun' u en iyi şekilde temsil ederek Balkan Yıldız Kızlar Judo şampiyonu oldu ve sporcumuzu kutluyorum" dedi.

[gallery ids="41681,41682,41683"]


ŞAMPİYONLUKTAN DOLAYI, KENDİSİNİ KUTLUYORUM

Aynı zamanda İlkadım Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Kulübü judocusu olan Ayten Mediha Yeksan ve antrenör Yunus Aktaş, şampiyonluk sevincini ve gururunu paylaşmak için Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Güven Özyurt' u makamında ziyaret ettiler. Yıldız judocuyu makamında ağırlayan Müdür Vekil Özyurt, "Samsun'a kazandırdığı şampiyonluktan dolayı, kendisini kutluyorum ve bu güzel başarılarının devamını diliyorum "diyerek hediyelerini verdi.
MÜDÜRÜMÜZE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Antrenör Yunus Aktaş ise; "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekilimiz Sayın Güven Özyurt'a ve Başkanımız Sayın Murat Turan'a çok teşekkür ediyoruz. Bizleri makamında kabul ederek ettiler ve sporcumuzun daha büyük başarılara imza atması için desteklerini esirgemediler. Bundan dolayı çok onur duyduk" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER