ŞAMPİYON YENİKÖYSPOR

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 'Şehit Necmettin Torun Halı Saha Futbol Turnuvası' 02

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ’Şehit Necmettin Torun Halı Saha Futbol Turnuvası’ 02.05.2016 tarihinde 21 takım ve 210 sporcunun katılımıyla başlayan müsabakalar sonucunda Din Görevlileri Sporu 12-9 mağlup eden Yeniköy Mahallesi şampiyon oldu.

[gallery ids="52252,52251,52250"]
MÜSABAKALAR ZEVKLİ VE ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
3 ve 4.lük maçı oynandı. Rakibi Yakacık Spor 'u 16-6 mağlup eden Alparslan Mahallesi turnuvada 3’üncü oldu. Final maçı ise Din Görevlileri Spor ile Yeniköy Spor arasında oynandı. Çekişmeli anların yaşandığı müsabakada Yeniköy Mahallesi maçı 12-9 kazanarak turnuva şampiyonu oldu. Belediye Başkanı Hadi Uyar, “Bir turnuvanın daha sonuna geldik sakatlıklar olmadan turnuvanın tamamlanmasını sağlayan tüm sporcuların ve bu organizasyonu düzenleyen Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne teşekkür etmeden geçemeyeceğim” dedi.
BİRLİK VE BERABER OLMALARINA KATKI SAĞLADI
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, "Bu tür etkinlikler insanlarımızın birbiriyle kaynaşmasına, sosyalleşmesinin yanı sıra birlik ve beraber olmalarına katkı sağlamaktadır. Bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayı Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’da, teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Turnuva sonunda Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener final maçını yöneten hakem Oktay Hüseyin Karatepe’ye hediyesini verdi.  Alaçam Saki Müdürü Özcan Kodal en centilmen Zeytin Mahallesi Futbolcusu Kadir Karataş'a hediyesini verdi. En az gol yiyen Halk Eğitimspor’un kalecisi Murat Uyar'a ödülünü Memur Sen Alaçam İlçe Başkanı Salih İleri verirken Turnuvanın gol kralı Yeniköy Mahallesi Spor futbolcusu Batınay Ak’a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural verdi. Turnuvada 4’üncü olan Yakacık Mahallesi Spor’ a madalyalarını ve kupasını Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Dursun Uz taktım etti. Turnuvayı  3’üncü sırada bitiren Alpaslan Mahallesi Spor kupa ve madalyalarını İlçe Cumhuriyet Savcısı Ali Cihan Yediyıldız’ın elinden aldılar. Turnuvanın 2’incisi Din Görevlileri Spor’ a kupa ve madalyalarını Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar tarafından verildi Şampiyon, Yeniköy Mahallesi Spor’ a ise  kupa ve madalyalarını Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt verdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net