ŞAMPİYONU ADLİYESPOR

Alaçam Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürlüğü tarafından tertip edilen halı saha futbol turnuvası final maçında penaltı atışları sonucundu Kuzeyde Tütün'ü 5-4 mağlup eden Adliyespor şampiyon oldu

Alaçam Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürlüğü tarafından tertip edilen halı saha futbol turnuvası final maçında penaltı atışları sonucundu Kuzeyde Tütün’ü 5-4 mağlup eden Adliyespor şampiyon oldu.

Finale kalan dört takım arasında geçen yarışta ilk olarak Belediyespor ile Yedaş karşılaştı ve Belediyespor'u  Yedaş’ı  yenerek üçüncü oldu final maçında ise; Adliyespor  ile Kuzeyde Tütün karşılaştı ilk yarı 1-1 ikinci yarı ise zorlu maçta 2-2 bitti ve penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup eden  Adliyespor  turnuvanın şampiyonu oldu.

[gallery ids="30207,30208"]

KUPALARI VERILDI
Turnuvanın sonunda maçın hakemine günün anısın plaketini Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Bülent  Şener tarafında verilirken Gol Kralı olan Belediye spor oyuncusu Engin Özgül’e hediyesini Cumhuriyet Savcısı Eyüp Kara verdi  ve  Turnuvada 3. olan Belediye Sporun kupasını Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar  takım kaptanına taktım ederken. Turnuvada 2. olan Kuzeyde Tütün Futbol takımına Kupasını Garnizon Komutan Vekili  Muammer  Pehlivan'ın elinden aldılar. Turnuvada 1. olan Adliyesor futbol takımına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar verdi.
GÜLEN BİR TAKİMİ KUTLUYORUM
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ,”Turnuva boyunca halkımız bizleri yalnız bırakmadı. Turnuvada Heyecan sevinç üzüntü vardı. Turnuvanın sonunda gülen bir takımı kutluyorum. Organizasyon u düzenleyen Alaçam Gençlik Hizmetlerine ve spor müdürlüğümüz ile organizasyon komitesinde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum “dedi.
EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Bülent  Şener ,”kurumlar arası turnuvamız kazasız belasız ve sakatlık olmadan sonuçlandı ve en çok bizi bu sevindirdi.  Bizlere destek olan ilçe kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a Belediye Başkanımız Sayın  Hadi Uyar ‘in  yanı sıra katılım sağlayan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum  ve seneye yapacağımız turnuvada buluşmak ümidiyle sağlıcakla kalın diyorum “diye konuştu.
KÖKSAL ÖNER