SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN İL VE İLÇELERDEKİ KURURMLARDA

Üyelere Yılbaşı hediyesi… SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN İL VE İLÇELERDEKİ KURURMLARDA Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim Kurulu üyeleri 2015 yılı sendika p

Üyelere Yılbaşı hediyesi…

SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN İL VE İLÇELERDEKİ KURURMLARDA

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber ve Yönetim Kurulu üyeleri 2015 yılı sendika promosyonlarını dağıtmak üzere, Tüm üyelerin bulunduğu İl Genelindeki kurumları ve İlçelerdeki kurumları ziyaret etmeye devam ediyor.  Soru ve sorunları yerinde dinleyen Yönetim Kurulu üyeleri çözüm odaklı çalışmalara devam etmektedir.

Karabiber, Sendikamız tarafından 2015 yılı için hazırlanan takvim ve Çantaları Üyelerimize dağıtmaya başladık. Dağıtım esnasında yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte üyelerimizi ziyaret ederek soru ve sorunlara çözüm bulma noktasında yardımcı oluyoruz. Yetkili sendika olarak hizmetlerimizin artarak devam ettiğine tanık olacaksınız. Hak arama mücadelesinin yanında kurumsallaşma noktasında önemli adımlar atan Samsun Büro Memur-Sen Her türlü soru ve sorunda üyelerinin yanında olmaya devam edecektir dedi.