SAMSUN BÜRO MEMUR-SEN'DEN BAŞKAN İKİZE PLAKET

Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK, Ali ÖZBEK, üst Kurul üyesi Hasan ÖZTÜRK ve Günay SO




Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER, Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK, Ali ÖZBEK, üst Kurul üyesi Hasan ÖZTÜRK ve Günay SOBACI’nın katılımı ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e Şilt Verildi.


Karabiber, Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz’e yönetim kurulumuzun Havza belediye Başkanımızın Samsun Büro Memur-Sen e yaptığı katkılar nedeni ile (Kadın Komisyonu Havza Ziyareti, Havza Huzur evi ziyareti, Samsun da yapılan İftar yemeği, Büro Memur-Sen Karadeniz Bölge Toplantısı gibi) birçok faaliyette bizleri destekleyen katkı ve katılımlarını eksik etmemesi nedeni ile aldığı karar gereği Yönetim Kurulu teşekkür plaketi verilmesine karar verdi dedi.


Maden, Bizlerin her Zaman yanında olan Katkı ve katılımlarını esirgemeyen Havza Belediye Başkanımız Murat İKİZ Bey’e teşekkür ediyorum. Türkiye'nin ve Samsun’un en büyük yetkili ve etkili sendikasının üyelerine hizmet etmek hepimizin borcu. Bizler üyelerimizin hak ve menfaatlerinin yanında sürekli büyüyerek hem mücadelede hem de sosyal alanda sendikacılık yapıyoruz dedi.


İkiz, Samsun büro Memur-Sen Türkiye'nin ve Samsun’un yetkili sendikası olarak ilimizde ve İlçemizde gerçekleştirdiği faaliyetlere katılım ve ilçemizde misafir etme ve ilçemizi tanıtma imkânını sağladıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Samsun Büro Memur-Sen’in faaliyetlerine katkı ve katılımlarımız artarak devam edecek dedi.