Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Konservatuvarı severlerin karşısına muhteşem bir konserle çıkmaya hazırlanıyor.

'DİLLERDEKİ TÜRKÜLER' Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü, Türk Halk Müziği (THM) severlerin karşısına muhteşem bir kons

'DİLLERDEKİ TÜRKÜLER'


Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümü, Türk Halk Müziği (THM) severlerin karşısına muhteşem bir konserle çıkmaya hazırlanıyor.

Şef Ali Rıza Gündoğdu'nun yönetiminde Gençlik Korosu'nun vereceği  'Dillerdeki Türküler' adlı konser, THM hayranlarını adeta büyüleyecek. Konuk sanatçı Çetin Akdeniz'in de sahne alacağı konser, 14 Haziran Cumartesi günü Yeşilyurt AVM'nin yanındaki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri konservatuvar tarafından gerçekleştirilen her türlü konser ve etkinliğin ücretsiz olduğunu hatırlatarak, tüm Samsunlu müzikseverleri saat 20:00’de başlayacak olan konsere davet ettiklerini dile getirdiler.