Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüslerine ceza yağdı.

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüslerine ceza yağdı

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüslerine ceza yağdı.

Belediyeevleri mevkiinde trafik denetleme ekipleri tarafından durdurulan özel halk otobüsleri kontrollerden geçemeyenler trafikten men edildi.

Denetimlerde muayenesi olmayan özel halk otobüsleri trafik ekiplerini bile şaşkına çevirdi. Muayenelerinin yanı sıra yangın tüpü ve pek çok eksikleri bulunan Özel halk otobüsleri trafik ekipleri tarafından trafikten men edildi.

Trafikten men edilen özel halk otobüslerindeki yolcular indirilerek başka otobüslere bindirildi. Yolcular önce ne olduğunu anlamadılar. Daha sonra neden indirildiklerini öğrenince bizim hayatımız bu kadar ucuzmuş diye söylendiler.

Sürekli trafikte olan ve yolcu taşıyan Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri adeta yollarda tehlike saçıyormuş! İnsan hayatını tehlikeye sokan ve hiçe sayan bu özel halk otobüsleri yıllarca denetlenmemiş.

Konu ile ilgili vatandaşlar; Bu özel halk otobüsleri denetlemesi gereken kurumlar bugüne kadar neden denetlememişler? Bu denetlemeler sadece trafik ekiplerinin yapması mı gerekir? Bunları başka denetleyecek kurum yo mu? Vatandaş her yerde vatandaş! Vatandaşı düşünen yok ki. Herkes paranın peşinde… Vatandaşın can güvenliği kimin umurunda diye söylediler.

ŞOKHABER.NET