Samsun CHP'de İlk

CHP İlkadım Samsun'da 800 Kişilik İftar Çadırı Kuruyor

CHP İlkadım Samsun'da 800 Kişilik İftar Çadırı Kuruyor.
CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel İlkadım İlyasköy Mahallesi'nde 800 kişilik iftar çadırı kurduklarını ve Ramazan Ayı Boyunca 24 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini açıkladı.
İlkdım İlçesi'nde 6 mahalleye hitabeden bir alan belirlediklerini ve bu alanda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından çadırın kurulduğunu belirten Fatih Türkel, " İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanımız Av. Murat Haznedar, Türkiye'de 6 ilde iftar çadırı kurma kararı alınca biz de Samsun İlkadım İlçe Başkanlığı olarak talepte bulunduk.
İlkadım'da İlyasköy'de belirlediğimiz bir arsada altyapı düzenlemelerinin ardından 800 kişilik iftar çadırımızı kurduk. Bu çadırda yine Beşiktaş Belediyesi'nin desteğiyle günde 800 kişiye iftar yemeği vereceğiz. Bunun için İlçe Başkanlığımızda çalışma ve planlamalarımızı yaptık. Arkadaşlarımız arasında da görev bölümü yaparak çadırımızı hazır hale getirdik" dedi.
YAŞLI VE MUHTAÇLARIN EVLERİNE İFTAR YEMEĞİ
Günde 800 kişiden Ramazan Ayı boyunca 24 bin kişiye iftar yemeği vermeyi planladıklarını belirten CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, " İlkadım Fatih, Yenidoğan, İlyasköy, Kışla, Anadolu, Yaşar Doğu Mahalleleri muhtarları ile de görüşmeler yaparak yatalak, evden çıkamayan yaşlı, ihtiyaç sahiplerini de belirledik. Ramazan boyunca bu vatandaşlarımızın da evlerine iftar yemeği götüreceğiz. İlkadımlı hemşehrilerimizi iftar çadırımıza birlikte iftar açmaya davet ediyoruz" diye konuştu.
şokhaber.net