Samsun esnafı iyi bir binayı hak ediyor.

Samsun genelindeki 71 odadaki bütün esnafı kardeşi gibi gördüğünü Söyleyen Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, Samsun Esnafına layıkıyla hizmet edeceğime inanıyorum, o enerji




Samsun genelindeki 71 odadaki bütün esnafı kardeşi gibi gördüğünü Söyleyen Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, Samsun Esnafına layıkıyla hizmet edeceğime inanıyorum, o enerji Bende var dedi.


Tr 1 Televizyonunda Soner Cabbar’ın hazırladığı ve Gazeteci İsmail Başaran ile Ragıp Göker ve Mehmet Aksoy tarafından sunulan Samsun Konuşuyor Programına katılan Samsun Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve Samsun esnaf Odaları Birliği (SESOB) başkan Adayı Hacı Eyüp Güler, Samsun Esnafı Odaları Birliğine yeni bir hizmet binası kazandıracağını söyledi.


Samsun’da 71 esnaf odası bulunduğunu ve bu odaların büyük bir çoğunluğunun desteğini alarak Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına aday olduğunu söyleyen Hacı Eyüp Güler, 71 odaya kayıtlı bütün esnafı kardeşi bildiğini, seçilmesi halinde kendisine oy vermiş veya vermemiş bütün esnafa eşit mesafede duracağını ve hizmet ederken ayırım yapmayacağını bildirdi.


Kazanması halinde Samsun Esnaf Odaları Birliğine yeni bir hizmet binası kazandıracağını da belirten Güler, 2002 yılında aday olduğumda 11 oyla seçimi kaybetmiştim. O seçimi kazanmış olsaydım, Ertesi gün sırf benim için 3 bakan Samsun’a gelecekti. Günümüzde kent Müzesi olarak kullanılan Demirspor Lokalini zamanın Bakanı bize verecekti. Kendi imkânlarımızla bir proje bile hazırlamıştık. Kazanamayınca o proje elimizde kaldı. Buna çok üzüldüm. Ama bu nedenle kimseye bir kırgınlığım yok dedi.


O ENERJİ BENDE VAR


Şimdi geleceğe baktıklarını ve gelecekte Samsun esnafı için neler yapmak gerektiğini planladıklarını da söyleyen Hacı Eyüp Güler, programda daha sonra şöyle konuştu:


‘’Samsun esnafı iyi bir hizmet binasını hak ediyor. Bunu nasıl yapacağımı merak edenlere şöyle söylüyorum. Samsun Esnaf ve Kefalet Kooperatifi binasını nasıl yeniden yaptırdıysak öyle yaptırırız. Daha henüz aday değilken Kavak Şoförler Odasına Zamanın Belediye Başkanı ile yakın ilişkim nedeniyle bir binayı nasıl kazandırmışsak Samsun Esnaf Odaları Birliğine yeni Binayı da öyle kazandırırız. Çünkü bende o enerji var. Buradan Esnafımıza şu müjdeyi de vermek isterim. Yabancılar Pazarı Esnafına bir otobüs aldım. Birkaç gün içersinde Olcay Başkana teslim edeceğim. Olcay Başkan’a bir tek şartım var. O otobüs Yabancılar Pazarı Esnaflarının olduğu kadar 71 odamızın da gerektiğinde hizmetinde olacak’’