Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı'yı ziyaret etti

Emniyet Müdürü Yavuz Atasam'da Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr

Emniyet Müdürü Yavuz Atasam'da

Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı'yı ziyaret etti

Samsun'da görev başladığında kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dr. Tuğrul Akyazıcı'ya iadeyi ziyarette bulunduğunu belirten Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, "Bu vesile ile sıcak bir sohbet gerçekleştirmiş olduk" diye konuştu.

Samsun'un sağlık kenti olma yolunda Atasam Hastanesi'nin önemli kilometre taşlarından biri olduğunun altını çizen Yavuz, "Ülkemizin en önemli ve değerli sağlık yatırımları Samsun'da yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Vatandaşın sağlık sorunlarına uzanan hizmet elinin sadece devlet kanalıyla olmadığını, olamayacağını görebilmek mümkün. Özel sektör de bu konuya önem verdi ve halkımız modern, çağdaş sağlık hizmeti almaya başladı. Atasam Hastanesi ekibine verdikleri bu kutsal hizmet yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Atasam Hastanesi ile Emniyet Müdürlüğü arasında kurum sağlık anlaşmaları bulunduğunu ve emniyet personeli ve ailelerine sağlık hizmeti sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Atasam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Tuğrul Akyazıcı, "Çok riskli ve meşakkatli bir görev ifade eden emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. İç huzurumuzu sağlayan fedakâr emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. Emniyet müdürümüzün nazik ziyareti bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.