Samsun İlinde programlı elektrik kesintisi bildirimi

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacaktır.
Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyledir:
25.05.2015 tarihinde 12.00-13.00 saatleri arasında Samsun İli Terme İlçesi Yalı mahallesinde özel trafoya ait fiziki bağlantı yapılacağı için, Yalı mahallesine ve Yalı Mahallesi Tersane, Vatan Fındık, Devlet Hastanesi, Güneş Fındık, Aydın Gıda, Devranlı Prinç, Omü -Meslek Yüksek Oklu, Çay Mahallesi Karedeniz Kafes Sanayi, Çay Mahallesi Standart Prinç Fabrikası, Çay Mahallesi Bld. Arıtma, Çay Mahallesi As-Çelik Sanayi, Çay Mahallesi Dinçler Makine Sanayi, Çay Mahallesi Yaşar Makine Sanayi, Turkcell, Avea'ya programlı olarak elektrik verilemeyecektir.