SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN AFİŞ TEPKİSİ

Samsun Ülkü Ocakları yayınladıkları basın açıklamasında 26 Şubat 2017 tarihinde oynanan Samsunspor-Boluspor maçı öncesi stadyuma asılan "Milliyetçi Şirinler" afişinin indirilmesine te

Samsun Ülkü Ocakları yayınladıkları basın açıklamasında 26 Şubat 2017 tarihinde oynanan Samsunspor-Boluspor maçı öncesi stadyuma asılan "Milliyetçi Şirinler" afişinin indirilmesine tepki gösterdi.
BU ÜLKEDEN ASLA VAZGEÇMEYECEK OLANLAR MİLLİYETÇİLERDİR
Türk Milliyetçilerinin bu ülke için kanlarının son damlasına kadar vereceğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın ALTINTAŞ, "Sınırları 1923'de kanla çizilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi öz topraklarında kendi deyimleriyle “açılım” süreci olarak nitelendirdikleri ihanet projesiyle bittiği söylense de zihniyetinin bitmediği ne yazık ki bir kez daha gözler önüne geldi. 26 Şubat 2017 tarihinde kendi sahamızda oynanan Samsunspor - Boluspor maçında takımımızı yalnız bırakmamak için gittiğimiz maçta astığımız "Milliyetçi Şirinler" ifadeli pankart, güvenlik görevlileri tarafından çeşitli uyduruk bahaneler ile "Milliyetçi" ifadesi sebebiyle göze batmış ve kaldırılmıştır.  Herhangi siyasi simge logo slogan içermeyen afişimizdeki "Milliyetçi" yazından rahatsız olanlar,  bilmeliler ki "İhanet Projesi" son buldu ve bu proje sebebiyle maalesef 850’yi aşkın şehidimizi cennete uğurladık. Bu ülkeyi asla satmayacak yalnız bırakmayacak olanlar Türk Milliyetçilerdir. Lakin halen bu ülkenin öz evlatlarından, Vatanı ve Milleti için canını ortaya koymuş Milliyetçi Kardeşlerinden rahatsız olanlar var" dedi.
15 TEMMUZ GÜNÜ TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN DİK DURUŞU HAİNLERDE RAHATSIZLIK OLUŞTURMUŞTUR
FETÖ hainlerinin devletten halen daha temizlenemediğini ve hain darbe girişimindeki dik duruş sebebiyle bu muameleye maruz kalındığını belirten Altıntaş, "İhanet şebekesinin kimler olduğu 15 Temmuz gece tüm Türkiye tarafından görülmüştür. Ve yine görüyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet BAHÇELİ ve Türkiye sevdalısı Türk Milliyetçilerinin 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği dik duruşundan rahatsız olan kişiler halen daha devletimiz içinde mevcuttur. Ve ne yazıktır ki tamamen temizlenememiştir. Türk Milletinin kurulduğu günden itibaren karşılaşmadığı gaflet, dalalet, hatta hıyanet ile yüz yıllardır tüm dünyanın bir araya gelip yapamadığını, kendilerine bu ülkenin öz evladı dedikleri halde ‘Ne Mutu Türküm diyene’ cümlesini ağzına alamayan bir takım kitlelerin yürütmüş olduğu bu kirli oyuna karşı tüm Türk Coğrafyasında olduğu gibi Samsun'da da izin vermeyeceğiz" dedi.
TÜM MİLLİYETÇİ SAMSUNLULARI STADYUMA DEVET EDİYORUZ
Samsunspor'un bu hain şebekeye bırakılmayacağını söyleyen Ülkü Ocakları İl Başkanı "Tüm bu hainlere inat, 11 Mart 2017 Tarihinde oynanacak olan Samsunspor - Gaziantep B.Ş.B SPOR karşılaşmasına tüm Milliyetçi, Ülkücü ve Vatansever Samsunluları davet ediyoruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
şokhaber.net