SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARINDAN BAYRAM MESAJI

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Kutlama mesajında bayramların birlik ve beraberlik için önemli günler olduğunu vurgulayan Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, " Milletçe mübarek bir ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Yüce Allah’tan, bu mübarek ramazan bayramının ülkemiz, milletim ve Türk-İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bayramlar, kavga ve küskünlüklerin son bulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının davranışlara yansıyarak somutlaştığı önemli günlerdir. Temennim dargınlıkların, ihtilafların, huzursuzlukların hiçbir dönemde aziz milletimizi meşgul etmemesidir. Ramazan Bayramı’nda kapsamlı bir iç muhasebe yapmak, gönül ve vicdanlar arasında açılan uçurumları kapatmak hepimizin görevidir" dedi.
BAYRAMI ACIYA ÇEVİRMEYELİM TRAFİK KURALLARINA UYALIM
Bayramlarda artan trafik kazalarına dikkat çeken ALTINTAŞ "Bayram tatilinde seyahat halinde olacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak kaza ve felaketlerin önüne geçmelerini, bayram sevincini acıya boğmamalarını önem ve ikazla hatırlatıyorum. Hedefinize geç gitmeniz, hiç gitmemenizden iyidir.
Bu düşüncelerle; başta milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden terörle mücadele ve dava şehitlerimize; dünyanın her yerinde zulme maruz kalarak hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım. Aziz milletimizin hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlara ulaşmasını diler, Türk Dünyasının ve İslam âleminin bayramını kutlar; Ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" diyerek sözlerini sonlandırdı.
şokhaber.net