SAMSUN YATIRIMLARDAN PAY ALAMIYOR

MUZAFFER CANDEMİR YAKAKENT VE 19 MAYIS'TA MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir 19 Mayıs ve Yakakent'te seçim çalışmalarını sürdürdü

MUZAFFER CANDEMİR YAKAKENT VE 19 MAYIS'TA

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir 19 Mayıs ve Yakakent'te seçim çalışmalarını sürdürdü.

Muzaffer Candemir ilk ziyaretini 19 Mayıs İlçesi'ne yaptı. Burada MHP İlçe Başkanı Mustafa Selçuk'u ziyaret eden Candemir, 19 Mayıs'ın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Candemir 19 Mayıs'ın tek ve en önemli gelir kaynağı olan tütünün yok edildiğini ve bu politika ile on binlerce Samsunlunun ekmeğiyle oynandığını söyledi.

TÜTÜNÜ YOKETTİLER ON BİNLERCE KİŞİ İŞSİZ KALDI

Candemir, "Tütün ve tarım bu gölgenin can damarıdır. Tütün ekiminin ortadan kaldırılmasıyla on binlerce vatandaşımız yokluğa mahkûm edilmiştir.

Daha önce tütün üreten ve ürettiği tütün kalite bakımından dünya markası olan 19 Mayıs ilçemiz bu gün artık fabrikası yabancılara satılmış Brezilya tütünü işleyen ve istihdama katkı sağlamayan bir durumla karşı karşıya kalmıştır. Üreten işçinin ekmeği elinden alınmıştır. Sigara Fabrikası ve özelleştirilen fabrikalarda çalışan 25 bin işçi ve ailesi üretemez ve işsiz hale getirilmiştir" dedi.

SAMSUN YATIRIMLARDAN PAY ALAMIYOR

Samsun'un sanayi ve ekonomisinin durma noktasına geldiğini savunan Candemir, " Samsun devletten hiç pay alamayan illerimizden biri haline getirildi. Samsun'un siyasetçileri yerel yönetimlere sahip çıkmadı, yerel yöneticiler bu konularda adım atmadı. Sadece bürokratların hükümete yaptığı baskılarla kamu yatırımları gelebildi. " diye konuştu.

MHP TEK BAŞINA İKTİDARA YÜRÜYOR

MHP 19 Mayıs İlçe Başkanı Mustafa Selçuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi:, " MHP iktidara doğru yürüyor. Samsun'da da bizi iktidara taşıyacak inanmış, güçlü aday adaylarımızla yolumuza devam ediyoruz. Halka gerçekleri anlatarak hep birlikte MHP iktidarını tesis edeceğiz. Muzaffer Candemir'e çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum"

19 MAYIS VE YAKAKENT'TE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

19 Mayıs'ta vatandaşlar ve esnaflarla da bir araya gelen Candemir daha sonra Yakakent'e gitti. MHP ilçe Teşkilatını da ziyaret eden Candemir, Burada Yakakent MHP İlçe Başkanı Ferhat Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Candemir Yakakent'te de esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

25 BİNDEN FAZLA İSTİHDAM SAĞLAYAN YATIRIMLAR SATILDI

Yakakent'te de ekonomi ile ilgili görüşlerini açıklayan Candemir şunları söyledi: " Samsun devletten yatırım alma yerine yatırımlarını verdi. Örneğin, Azot Fabrikası, Bakır Fabrikası, Tekel fabrikaları, Tekel depoları, liman, TZDK, TMO, Gelemen Çiftliği, Bafra'daki Hara. Samsunlunun elinde bir şey kalmadığı gibi 25 bine yakın istihdam kapısı yok edildi. Bunu da başarı diye anlattılar.

MHP iktidarında bunların hesabı sorulacak. Milletimizi üreten istihdam sağlayan hale getireceğiz.