SAMSUN'A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILDI

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek MHP'nin seçim beyannamesini anlattı

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek MHP'nin seçim beyannamesini anlattı.

Samsun İlyasköy Mübadiller Kültür ve Dayanışma Derneği programına katıldıktan sonra Samsun Gebililer Derneği'ni ziyaret eden Edis; 'Bir ülkede sivil toplum örgütleri ne kadar güçlü ve başarılı olursa o ülkenin demokrasisi de sağlam temeller üzerine oturur' dedi.

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

Seçim ziyaretlerini sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, MHP iktidarında özellikle sivil toplum örgütleriyle sürekli dirsek teması halinde bulunacaklarını ve ülkenin gündemiyle ilgili konularda istişare edeceklerini belirtti. Sivil toplum örgütlerinin ülkelerin gelişmesinde büyük bir etken olduğunu belirten Edis; 'Bir ülkede sivil toplum örgütlerinin güçlü ve başarılı olması o ülkenin sosyal ve kültürel alanda ne kadar geliştiğini gösterir. AB ülkelerinde sivil toplum örgütlerinin ne kadar etkili olduğunu görebiliyoruz. Ne yazık ki ülkemizde AK Parti hükümeti sivil toplum örgütlerini pasifize etmeye çalışmıştır' dedi.

SAMSUN BİZİMLE BÜYÜYECEK

Milletvekili seçildiği takdirde Samsun'u birlikte yöneteceklerini ve şehrin öncelikli sorunları ile ilgili sivil toplum örgütleriyle sürekli olarak istişare içinde olacaklarını belirten Edis; 'Bizim siyasetimizde 'ben' yok 'Biz' varız. Hep birlikte başaracağız. Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini biliyoruz. Sorunları çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 13 yılda Samsun'a üvey evlat muamelesi yapanlara sandıkta dersini hep birlikte vermeliyiz. Bu şehrin geleceğiyle kimse alay edemez, Samsun'u kimse dışlayamaz. MHP iktidarında Samsun gerekli yatırımları alacak, büyüyerek ve gelişerek yoluna devam edecektir' diye konuştu.