Samsunda Bir Uyuşturucu Sorunu Var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Suat ORTAHİSAR, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken tabelasını gördüğü madde bağımlılığına karşı Samsunda faaliyet gösteren

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Suat ORTAHİSAR, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaparken tabelasını gördüğü madde bağımlılığına karşı Samsunda faaliyet gösteren Lider Gençlik Derneğine ani bir ziyarette bulundu. Lider Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa TARGÜN ile bir süre sohbet ettiler.

Sohbet sonrasın konuşma yapan Mustafa TARGÜN: “Dünyamızın bugünü ve geleceğinin en kıymetli varlığı olan çocuklarımızın içinde bulundukları sorunların paylaşımı, sorunların çözümüne yönelik politikaların geliştirilmesi arzuluyoruz. Siz siyasetçilerden de bu konuda yardım bekliyoruz.” dedi.

Daha sonrası Genç Milletvekili adayı Suat ORTAHİSAR, parti olarak ülke gençliğe zarar veren her türlü oluşuma karşı olduklarına ve uyuşturucuya her zaman karşı olduklarını belirterek , “ Biz diğer partiler gibi seçilirsek yardım ederiz demiyoruz. Sadece seçim dönemi değil diğer dönemler de uyuşturucuya savaş attık. Bu doğrultuda MHP-Ülkü Ocakları olarak “GEL KARDEŞİM” projesini İstanbul Milletvekili Adayımız Mehmet ARSLAN liderliğinde başlattık. “Uyuşturucu; din, dil, ırk, mezhep ayırt etmez, öldürür” Sloganı ile Samsunda dâhil tüm Türkiye de konferanslar düzenledik. Bizim hedefimiz içenlerin yargılamak veya cezalandırmak değil. TEK HEDEFİMİZ YARDIM ETMEK.” ifadelerini kullandı.

GENÇLER UYUŞTURUCUYA NEDEN BAŞLIYOR?

“Gençler uyuşturucuya meraktan ve genelde bir arkadaşının yönlendirmesiyle başlıyor” diyen ORTAHİSAR, “Biz en azından bu iki arkadaştan birini bilinçlendirebilirsek o diğer arkadaşına “dur, kullanma” demek bilincine erişecek. Derneğinizin ve Milletimiz için kurulmuş bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının yanındayız” dedi.

Dernek ziyareti sonrası esnaf ziyaretlerine devam eden Suat ORTAHİSAR, daha sonra Gölalan Köyüne ziyarette bulunacak.