SAMSUN'DA KANO PROJESİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Çarşamba İlçesi Yeşilırmak Nehri üzerinde, kano branşında, uluslararası standartlarda bir Durgunsu Kano Kanal Parkuru tesisi yapımı için ilk adımlar atıldı

Çarşamba İlçesi Yeşilırmak Nehri üzerinde, kano branşında, uluslararası standartlarda bir Durgunsu Kano Kanal Parkuru tesisi yapımı için ilk adımlar atıldı.
KANO BRANŞININ ALTYAPISI YAPILACAK
Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Başkan Vekili Osman Ercan’ ın, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’a gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında, Samsun’da Kano branşının alt yapısının geliştirilmesi ve tesisleşme adına değerlendirmelerde bulunurken aynı zamanda da uluslararası projenin sunumunu yaparak fikir alış verişinde bulundular.
PROJE HAKKINDA VALİ KAYMAK’A BİLGİ VERİLDİ
Karşılıklı görüşmelerini tamamlayan ekip, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile birlikte projenin tanıtımını ve değerlendirmesini yapmak üzere Samsun Valisi Osman Kaymak’ ın makamına geçerek, kendisine proje ile ilgili detayları aktardılar. Ülkemizde bir benzeri daha bulunmayan tesis, hayata geçirildiği takdirde kano branşında düzenlenecek birçok uluslararası şampiyonaya da ev sahipliği yapabilecek.
Köksal ÖNER
şokhaber.net