Samsunlu boksörlerden Genç'e teşekkür

Temmuz ayında Çanakkale'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Samsunlu minik boksörler, boks sporuna ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti

Temmuz ayında Çanakkale'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Samsunlu minik boksörler, boks sporuna ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.
Spora ve sporcuya verdiği destekle dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nin kapılarını, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Samsunlu boksörlere açtı. Canik Belediye Spor Boks Takımı, Tekkeköy Belediye Spor Boks Takımı, Akademik Spor Boks Takımı, Şampiyon Spor Boks Takımı ve Çağrı Spor Boks Takımı'nın minik boksörleri, Temmuz ayında Çanakkale'de yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası'na Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde hazırlanıyor.
ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYORLAR
Hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Samsunlu boksörlerin ortak hedefi, Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyonadan madalyalarla dönmek. Minik boksörleri şampiyonaya hazırlayan antranörler Yusuf Beykoz, Hamdi Yıldırım, Fazlı Us, Rüstem Top ve Ziya Yurt, hazırlıkların son derece iyi gittiğini belirterek, "Boksörlerimiz hazırlıklar kapsamında çok iyi bir antrenman maçı yaptı. Gelecekte her kiloda milli takım kadrosunu Samsunlu boksörlerin temsil edeceğine inanıyoruz. Ayrıca, bu salonu bize açan ve boks sporuna katkısını esirgemeyen Canik Belediye Başkanımız Osman Genç'e teşekkür ederiz" dedi.