SAMSUNLU MUHTARLARDAN MAÇKA ŞEHİDİNE ZİYARET

Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberinde onüç Muhtarla birlikte Trabzon'un Maçka ilçesinde bir süre önce PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbü'ün kabrini ziya

Samsun İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve beraberinde onüç Muhtarla birlikte Trabzon’un Maçka ilçesinde bir süre önce PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbü’ün kabrini ziyaret ettiler.
Samsun’dan özel bir minibüsle Trabzon’a hareket eden muhtarları Trabzon’da Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk tarafından karşılandı.
Trabzon Muhtarlar Federasyon Başkanı Aktürk, Samsun’dan gelen Muhtarlara kahvaltı verdi. Kahvaltı sonrası Samsun ili Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk tarafından Aktürk’e Samsunspor forması hediye edildi.
Daha sonra Trabzon Muhtarlar Federasyon Başkanı Aktürk, Samsunlu muhtarları şehit Eren Bülbü’ün Maçka’daki baba evine getirerek Şehidin annesi Ayşe Bülbül’e başsağlığı dileklerinde bulundular. Anne bülbülle bir süre sohbet eden muhtarlar şehit annesinin acısını paylaşarak, bu bizim acımız, sadece sizin evladınız değil bizim de evladımız. Eren tüm ülkemizi temsil etmektedir ifade ettiler.
Daha sonra Şehit Eren Bülbül’ün kabri başına gidilerek Kuran-ı kerim okundu. Şehit Eren ve tüm şehitler için dua edildi.
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk; Samsun’dan gelen muhtar arkadaşlarımız bizleri gururlandırdı. Bu ziyaret Samsun – Trabzon dostluğunun bir ifadesidir. Bizim acımızı paylaştılar. Acılarımız bizim ortak paydamızdır. Tüm Muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ederim diye ifade etti.
Samsun ili Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk Trabzon ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada; Öncelikle Sayın Federasyon Başkanı Bekir Aktürk’e teşekkürlerimi sunarım. Bizleri karşılayarak şehidimizin köyüne, evine ve kabristanlığına getirerek onurlandırdı. Acı sadece Trabzonluların acısı değil bizim de acımızdır. Trabzon Samsun aslında birdir. Aynı tavanın balığıyız. Acılarımızı paylaşmak kadar güzel bir duygu yoktur. Biz de buraya acılarımızı paylaşmaya geldik. Birbirimize her zaman ihtiyacımız vardır şeklinde ifade etti.
şokhaber.net