SAMSUNSPOR KUPA MAÇINA HAZIR...

Ziraat Türkiye Kupası'nın ikinci maçında yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Samsunspor yorucu bir yolculuğun ardından Adana'ya ulaştı

Ziraat Türkiye Kupası'nın ikinci maçında yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Samsunspor yorucu bir yolculuğun ardından Adana'ya ulaştı.

Dün akşam saat 20.00'de Samsun Çarşamba Havaalanı'ndan Adana'ya uçması gereken kırmızı beyazlı kafile uçak seferlerinin sis yüzünden iptal edilmesi üzerine Samsun'da kalmak zorunda kaldı. Samsunspor Kafilesi bu sabah 08.00 uçağıyla İstanbul’a uçtu. Uçak seferleri burada da aksadı ve Samsunspor 16.30 sıralarında Adana'ya ulaştı ve konaklayacağı Anemon Otel'e yerleşti.

Geceyi burada geçirecek olan Samsunspor yarın sabah karayoluyla Mersin'e gidecek ve Ziraat Türkiye Kapası maçını oynayıp aynı gün Samsun'a dönecek.

SAMSUN'DA ANTRENMAN
Öte yandan Teknik direktör Erhan Altın kupa karşılaşmasına maç eksiği bulunan ve geçlerden oluşan bir kadroyla gitti. Diğer oyuncular ise Samsun'da kalarak hafta sonu oynanacak olan Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yardımcı antrenör Çağlayan Çağlar eşliğinde yapılan antrenmanda oyuncuların hırsı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

HABER MERKEZİ