SAMSUNSPOR'DAN DOSTLUK MAÇI 2-0

A Milli Futbol Takımının Katar ve Yunanistan ile oynayacağı özel maçlar nedeni ile liglerde bu hafta maç oynanmadı

A Milli Futbol Takımının Katar ve Yunanistan ile oynayacağı özel maçlar nedeni ile liglerde bu hafta maç oynanmadı.
Merzifonspor'un sezon açılışı davetine katılan Samsunspor Merzifonspor ile hazırlık karşılaşması yapmak üzere Merzifon'a gitti.
Bu boşlukta Samsunspor, Amasya'nın  1'nci Amatör Liginde mücadele edecek olan Merzifonspor’un açılışına katıldı. Eski Samsunsporlu futbolcu merhum Uğur Dağdelen’in mezarını da ziyaret eden Samsunspor, Merzifonspor ile birde hazırlık maçı oynadı.

[gallery ids="38362,38363,38364"]

Mezarlık ziyaretinin ardından  Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'nın da katıldığı  Merzifonspor'un sezon açılış törenine katılmak üzere Merzifon Şehir Stadyumu'na hareket eden Samsunspor takımı karşılıklı verilen hediyelerin ardından dostluk maçı oynadılar.

[gallery ids="38367,38366,38365"]

OYUNA SONRADAN DÂHİL OLDULAR
Samsunspor' un, Bekir Sevgi, Erdi Dikmen, Fatih Kılıçkaya, Abdülsamet Yıldırım, Ertuğrul Mert Gülşen, Taha Yalçıner, Muharrem Efe, Distel Zola, Ehiosun Ekigho, Alperen Pak, Burhan Arman on biri ile çıktığı karşılaşmada Furkan Köse, Orhan Erdoğan, Enes Keleş ve Ramazan Özcan oyuna sonradan dâhil oldu.
MERZİFON'DA FUTBOL BAYRAMI YAŞANDI
Kırmızı- beyazlı-siyahlı ekip  karşılaşmanın 5. dakikasında Fatih Kılıçkaya ve 26. dakikasında Alperen Pak'ın attığı goller ile karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Merzifon halkı maça yoğun bir ilgi gösterirken, adeta bir futbol bayramı yaşandı.

[gallery ids="38368,38369,38370,38371,38372,38373"]

YOĞUN BİR SEVGİ GÖSTERDİLER
Karşılaşmanın ardından Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, iki takım yöneticileri, oyuncuları ile teknik ekipleri ile beraber yenilen akşam yemeğinin ardından saat 17.00’de Samsun'a dönmek üzere yola çıktı. Merzifonspor'un taraftarı da yoğun bir sevgi gösterdiler ve akabinde Samsunspor’un kırmızı- beyazlı-siyahlı taraftarı da yalnız bırakmadı. Yaklaşık 200 kişilik kırmızı beyazlı taraftar özel maç olmasına rağmen Samsunspor’u desteklemek için Merzifon’a geldi.
Köksal ÖNER