SAMSUNSPOR TARFTARINA YAKIŞMADI!

"VALİ ERKURT´U YARGILASANA" DİYE SLOGAN ATTILAR Maç sonunda taraftarlar da stat dışında Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç

"VALİ ERKURT´U YARGILASANA" DİYE SLOGAN ATTILAR
Maç sonunda taraftarlar da stat dışında Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Valisi Osman Kaymak´a takımın kötü gidişatı nedeniyle dert yandı.
"ERKURT HIRSIZ"
Teknik direktörlerinin maç sonu basın toplantısı sırasında stat dışında da Samsunspor taraftarı eski yönetime tepki gösterdi. Kırmızı beyazlı taraftarlar maçı izlemeye gelen Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Valisi Osman Kaymak´ın etrafını çevirerek takımın kötü gidişatının eski yönetimin eseri olduğunu ifade etti ve hesap sormalarını istedi. Taraftarlar Samsunspor´un eski başkanı Erkurt Tutu aleyhinde de "Erkurt hırsız", "Vali Erkurt´u yargılasana" diye slogan atarak, eski Bakan Kılıç´a "Sayın bakanım verdiğiniz paraların hesabını sorun" diye seslendiler. Eski Bakan Kılıç ve Vali Kaymak, taraftarlarla bir süre konuştuktan sonra stattan ayrıldı.
ZAMANINDA NEDEN HESAP SORULMADI?
Samsunspor taraftarlarından bir grup maç sonu şeref tribünü önünde Gençlik ve Spor eski bakanı ve Ak Parti Samsun milletvekili Akif Çağatay Kılıç’a gösterdikleri tepki hiç de hoş değildi.
Samsunspor’un bugünkü duruma gelmesinde sadece bir önceki Tutu yönetimin suçu yoktu. Bu sorun ta 2000 li yıllardan beri gelmekteydi. En son Kazım Yılmaz döneminde Samsunspor’un borcu tavan yapmıştı. Ama ne hikmetse taraftarlar Samsunspor’u bu duruma getirenlerin tümüne değil de lokal tepki göstermeleri tamamen yanlıştı. Geçmişte de aynı tepkileri göstermiş olsalardı belki de Samsunspor bugünkü durumlara düşmeyecekti.
Samsunspor’u batıranlara değil de Samsunspor’a katkı sağlayanlara tepki göstermek ne kadar doğrudur. Yıllardan beri Samsunspor’a her türlü desteği veren Eski bakan Kılıç bunları hiç hak etmedi. Sayın valimiz Osman Kaymak’ın Samsunspor için verdiği uğraşları herkes iyi bilmektedir.
Her tarafı dökülen bir kulüp var elinizde. Transfer tahtası kapalı, futbolcu transferi yapamamışsınız, mevcut oyuncularla bu ligi bitirmek zorundasınız. Elinizdeki malzeme bu. Lucescu’yu da getirseniz ne değişecek?
Bu transferler yapılırken hiç kimse tepki göstermedi. Ama Samsun basını Alpay hoca ile bunları konuştuğunda taraftarların bir kısmı basına karşı da tavır koymuştu. O zaman basın doğrusunu ve işini yapıyordu. Gelinen bugünkü noktada Samsun basınının ne kadar doğru işini yaptığı şimdi daha iyi anlaşılmakta.
Taraftarlar elbette yanlış olduğunda hesap soracaklardır.
Ancak bugüne kadar neden bu kulübü bu duruma getirenlere hesap sorulmadı? Neden kulübü batıranlara değil de kulübe katkı sağlayanlara bu tepki?
Zamanında hesap sormasını bilmeyen toplumların sonu hep hüsran olmuştur.
şokhaber.net

https://youtu.be/N2YOtgfrqtE