SAMSUNSPOR'DA KAYYIM SÜRECİ

Samsun valiliğinden yapılan açıklamada; Bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da yönetim Kurulu oluşturulamadığından dolayı Samsunspor Kulüp Yönetimi Kayyıma kalmıştır

Samsun valiliğinden yapılan açıklamada;
Bugün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da yönetim Kurulu oluşturulamadığından dolayı Samsunspor Kulüp Yönetimi Kayyıma kalmıştır.
Bu durumda ilk olarak, Divan heyetince alınan karar Valiliğimiz İl Dernekler Müdürlüğü’ne bildirilecektir. Daha sonra, İl Dernekler Müdürlüğü Sulh Hukuk Mahkemesi’ne müracaat ederek temsil kayyım heyeti görevlendirilmesini talep edecektir. Temsil kayyım heyeti, Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından alınan kararla görevlendirilecektir.
Bu süre zarfında; mali imkânlara sahip, güven veren bir yönetim oluştuğunda, temsil kayyım heyeti alacağı kararla en kısa zamanda görevini yeni yönetime devredecektir.
Samsunspor’umuza gönül vermiş tüm taraftarlarımızdan, başından sonuna kadar Valiliğimizin destek ve takibinde gerçekleştirilecek olan bu yeni oluşum sürecinde müsterih olmalarını ve bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteklerini esirgememelerini bekliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.