SAMSUNSPORLU FUTBOLCULAR KAVAK'TA

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ,'Daveti üzerine ilçemize gelen Samsunspor yönetim, teknik ekip ve futbolcular ile birlikte Kavak Bölge Parkı içinde bulunan Tirit Evi'nde bir araya geldik' d

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ,”Daveti üzerine ilçemize gelen Samsunspor yönetim, teknik ekip ve futbolcular ile birlikte Kavak Bölge Parkı içinde bulunan Tirit Evi’nde bir araya geldik” dedi.

[gallery ids="45473,45477,45476"]
Maddi ve manevi her türlü konuda Kavak Belediyesi olarak yanınızdayız vurgusunu yapan  Başkan Sarıcaoğlu, "Elimizden gelen her türlü desteği göstermeye hazırız. Artık play-offdayız. Ama ben takımımızın play-off oynamadan Süper Lige çıkacağına inanıyorum. Çok büyük bir fark yok. Farkı kapatabilecek güçteyiz" dedi.
İLÇEMİZE İLK KEZ GELİYOR
Samsunspor yönetimi tarafından Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na krampon hediye edilirken futbolcular ise kendi imzaladıkları formayı hediye etti. Sarıcaoğlu, "Samsunspor yönetimine ve futbolcularına davetime icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Samsunspor'lu futbolcularımız ilçemize ilk kez geliyor. Vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi ile karşılandılar. Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan maç öncesi futbolcularımıza büyük bir moral oldu. Umut ediyorum ki futbolcularımız galibiyet ile Samsun'a geri dönecekler" diye konuştu.
KAVAK'LI ŞİRİNLERDEN BÜYÜK COŞKU

[gallery ids="45474,45478,45480"]


Samsunspor'lu futbolcuların Kavak Bölge Parkında gezisi sırasında Kavak'lı şirinler tarafından büyük ilgi gösterildi. Meşale yakıp tezahürat'ta bulundular. Hafta sonu oynanacak olan  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Başkan Sarıcaoğlu'ndan otobüs sözü alan Kavak'lı şirinler "En Büyük Başkan bizim Başkan" tezahüratları ile Başkan Sarıcaoğlu'na olan sevgilerini gösterdiler.

Köksal ÖNER