SAMSUN'U KALKINDIRMAK, GELİŞTİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Vali Osman Kaymak, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı

Vali Osman Kaymak, Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına katıldı. Vali Kaymak, “Birlik ve beraberlik içinde Samsun’u kalkındırmak, geliştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Kahvaltı programının sonunda Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali yaptığı konuşmasında, “Bu güzel günde Sayın Valim değerli zamanını ayırarak buraya geldiğiniz için derneğim adına sizlere çok teşekkür ediyor, Hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum” dedi.
HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ VE HALKIMIZLA HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ
Bayburtlu olduğunu belirten Vali Osman Kaymak, "Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Ben Bayburtlu bir aileden geliyorum. Bayburtlu olmaktan övünç ve gurur duyuyorum. Kültürünü yaşayan birisiyim. Samsun'da böyle bir sivil toplum örgütünün olması bizim zenginliğimiz ve güzelliğimizdir. Halkımızla iç içeyiz ve halkımızla her zaman birlikteyiz. Biz artık Samsunluyuz. Ancak Bayburt kültürünü de yaşayacağız. Bayburtlular olarak Samsun'un gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacağız. Adalet ve eşitlik içinde birbirimize omuz vererek kalkındırmak durumundayız. İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde Samsun'u kalkındırmak, geliştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, Vali Osman Kaymak'a, Türk Bayrağı, Bayburtspor atkısı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Köksal ÖNER