SAMSUN'UN GURURU ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) soruların tamamını doğru olarak yapan 21 öğrenciyi Valilik toplantı salonunda kabul etti

Samsun Valisi İbrahim Şahin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) soruların tamamını doğru olarak yapan 21 öğrenciyi Valilik toplantı salonunda kabul etti.
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) soruların tamamını doğru olarak yapan 21 öğrenci Vali İbrahim Şahin’i Valilik toplantı salonunda ziyaret etti.

[gallery ids="43103,43104,43105"]


BU GÜN SİZLERİN BAŞARISINI KUTLAMAK İÇİN BİR ARADAYIZ

İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin GİRGİN kabulde yaptığı konuşmada, "Bu gün bizim açımızdan çok güzel bir gün. Çünkü sizin gibi başarılı gençlerle bir aradayız. Bu gün aynı zamanda 2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sona eriyor. Bu gün sizlerin başarısını kutlamak için bir aradayız. Sizler bizim ülkemizin geleceğisiniz. İnşallah ileriki yıllarda sizler ülkemize çok güzel hizmetlerde bulunacaksınız. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum" dedi.
SAMSUN NÜFUS İTİBARİ İLE ÜLKEMİZİN 16. BÜYÜK ŞEHRİ

Vali İbrahim Şahin kabulde yaptığı konuşmasında, "Çok değerli öğrenciler bu gün sizler gibi başarılı öğrencilerle birlikte olmaktan son derece büyük bir gurur duyuyorum. Şu an ilimizde TEOG sınavlarında tüm soruları doğru olarak yapan öğrenci arkadaşlarımızla beraberiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. İleriki yıllarda bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Ben sizi yetiştiren ailelerinizi, öğretmenlerinizi ve sizleri yürekten kutluyorum. Sizler önemli bir başarıya imza attınız ve Samsun’un gururu oldunuz. Samsun nüfus itibari ile ülkemizin 16. büyük şehri. Biz ilimizin eğitim alanında Türkiye’nin ilk on ili arasında olmasını hedefliyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Eğer bunu başarırsak biz Samsun’da eğitim anlamında çok ciddi mesafe aldığımızı vurgulayabiliriz “diye konuştu.
ÇALIŞILIRSA BAŞARININ YAKALANILACAĞINI İSPAT ETTİNİZ

Şu an burada TEOG sınavlarında bütün soruları doğru yaparak başarılı olan özel okullardan ve devlet okullarından öğrenci arkadaşlarımızın var olduğunu belirten Vali Şahin," Ayrıca şehir merkezi ve ilçelerdeki okullardan da aramızda öğrenci arkadaşlar var. Buda gösteriyor ki belirli okullarda öğrenciler daha başarılı oluyor tezi yanlış bir tez. Sizler bu tezi çürütmüş oldunuz. Sizler doğru zamanda çok ve planlı çalışılırsa başarının yakalanılacağını ispat ettiniz. Bundan dolayı sizleri ayrıca kutluyorum. Bu gün aynı zamanda 2015-2016 eğitim öğretim yılının 1. dönemi sona eriyor. Sizler iki haftalık bir tatile gireceksiniz. Tatilde ödev yok. Buda sizin için kendinize vakit ayırma, dinlenme ve  kitap okumak gibi etkinliklere zaman ayırma fırsatı sağlayacak. Ben bu başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Önümüzdeki dönemde bu başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
21 ÖĞRENCİYİ ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRDİ


[gallery ids="43107,43108,43109,43110,43111,43112"]
Vali İbrahim Şahin konuşmasının ardından öğrencilerle tanışıp okulları, dersleri ve sınavları  gibi konularda sohbet etti. Vali Şahin program sonunda ilimiz genelinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında soruların tamamını doğru olarak yapan 21 öğrenciyi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Kabulde ayrıca okul idarecileri,  öğretmenler ve öğrenci velileri hazır bulundu.
Köksal ÖNER