SAMSUN'UN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Dayanışma Derneği ASİYAD, Samsun Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ve gazetecilerle buluştu

Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Dayanışma Derneği ASİYAD, Samsun Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ve gazetecilerle buluştu. Samsun 56’larda bir araya gelen dernek yöneticileri Samsun’un sorunlarını masaya yatırdı.
ASİYAD ANKARA’DAKİ EVİNİZ
ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, dernek yöneticileri Nurşen Yapıcı, Bahri Kesici, Metin Akbaş, Remzi Karşı, Özlem Gökmen, Bahadır, Demirdağ, Fatma Kaya ve Arzu Kurnaz, Samsun Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ve gazetecilerle buluştu. ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, Ankara’da Samsunluların sorunlarına çözüm aradıklarını belirterek, ASİYAD Samsunluların Ankara’daki evidir. Biz Samsun’un ve Samsunluların hayatını kolaylaştırmak ve çözüm üretmek için varız” dedi.
ASİYAD’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet sırasında Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz’a Samsunluları başarıyla temsil ettikleri gerekçesiyle bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Yazıcı, “Ankara Samsun Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Dayanışma Derneği ASİYAD’ın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bu kentin sahipsizliğine bir son vermek gerekiyor. ASİYAD bu konuda örnek teşkil ediyor dedi.
HAVALANI KAPATILMAMALI
Görüşmede, 1 Mart 2017 tarihinde üç ay süreyle bakım ve onarım nedeniyle kapanacak Samsun Çarşamba Uluslararası Havaalanı meselesi de konuşuldu. ASİYAD Yöneticilerini konuyla ilgili bilgilendiren Samsun Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Başkanı Nusret Sağlam, havaalanı kapatılmadan onarımın yapılabileceğini belirterek, “İhale şartnamesinde de havaalanımızın kapatılmadan onarılacağı yolunda madde var. Bu görmezden gelinemez” diye konuştu.
HABER MERKEZİ