SAMSUN'UN TALİHİ DE, TARİHİ DE DEĞİŞECEK

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis Samsun'un siyasi sahipsizliğine kendi iktidarlarında son vereceklerini, Samsun'un hem talihini, hem de tarihini değiştireceklerini söyledi

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis Samsun’un siyasi sahipsizliğine kendi iktidarlarında son vereceklerini, Samsun’un hem talihini, hem de tarihini değiştireceklerini söyledi.
SAMSUN YILDIZ ŞEHİR OLACAK
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Samsun’un yıllardır süre gelen siyasi sahipsizliğine son vereceklerini söyledi. Seçimlere artık 13 günlük bir süre kaldığını ve Samsun’dan büyük bir zafer beklediklerini dile getiren Edis; ’MHP iktidarında Samsun, parmakla gösterilen, Karadeniz’in yükselen bir yıldızı olacak. Samsun’un bizim iktidarımızda talihi de, tarihi de değişecek. Biz buna kalpten inanıyoruz halkımız da bize inansın’ dedi.
HALKA RAĞMEN SİYASET OLMAZ
Gittiği ve ziyaret ettiği her yerde partilerine büyük bir teveccüh olduğunu bu durumun MHP’yi Samsun’da 1. parti yapacağına inandığını sözlerine ekleyen Edis; ’Partimize ve MHP adaylarına halkımızın büyük ilgisi bizleri de son derece memnun ediyor. Halkın üstünde bir güç olmadığı gibi, halkın gücünden aldığı iktidar kaynaklarını hor kullananlar, halkı hiçe sayanlara 7 Haziranda hem de demokrasinin en güzel aracı olan sandıkta Türk halkı dersini verecektir’ diye konuştu.