SAMSUN'UN YENİ VALİSİ ZEYNEP NAZ...

Vali Osman Kaymak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Naz Uzun'a makamını devretti

Vali Osman Kaymak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Naz Uzun’a makamını devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Osman Kaymak'ı ziyaret eden Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Valilik Makamını ziyarete gelişlerinde çiçek takdim etti.
SAYIN VALİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Daha sonra 'Temsili Vali' olarak makam koltuğuna oturan Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Naz Uzun yaptığı konuşmasında, “Öncelikle bu önemli günde bana makamını devrettiği için Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. 98’inci  Yıldönümünü idrak ettiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Valiler bulunduğu şehrin gelenek ve göreneklerine sahip çıkar, şehrini her yönden geliştirmeye çalışır. Sayın Valimiz Osman Kaymak’ta şehrimizin değerlerine sahip çıkarak her türlü fedakârlığı göstermektedir. Kendisine şehrimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARA EMANET ETTİ
Ziyarette esnasında açılama yapan  Vali Osman Kaymak '’Bu gün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır. Bu kutlama etkinlikleri kapsamında bu makamı sembolikte olsa öğrencilerimize devrediyoruz. Bugün de ben kendi makamımı Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zeynep Naz Uzun’a devrettim. 23 Nisan, Atatürk’ün dünyada çocuklara armağan ettiği ilk ve tek çocuk bayramıdır. Atatürk’ün çocuklara emanet ettiği ve dünyada bir daha eşi olmayan bu bayram vesilesi ile ben de bütün çocuklarımızın bayramlarını kutluyorum. Sizi yetiştiren başta anne babalarınız olmak üzere öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Osman Kaymak konuşmalarının ardından konuk öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  Ziyarette ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen, Atakum Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri de hazır bulundu.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net