SANAYİCİLERLE ARKEOLOJİ VADİSİNDE İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında ilçe sınırları içinde iş yapan sanayici ve işadamları ile biraraya geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında ilçe sınırları içinde iş yapan sanayici ve işadamları ile biraraya geldi.

Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde iş yapan sanayici ve işadamlarına yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, sanayici ve işadamları katıldı.

[gallery ids="31316,31317"]

İftar yemeği öncesi Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi içinde oluşturulan müzeyi gezen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, burada yapılan çalışmalar hakkında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'dan bilgi aldı.

Milletvekili Köktaş, daha sonra yemeğe katılanlarla sohbet ederek sanayici ve işadamlarının Ramazan ayını tebrik etti.

İftar sonrası bir selamlama konuşması yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

Hem doğayla, hem de tarihle iç içe olan bir mekanda kendilerini ağırladığı, ev sahipliği yaptığı için Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise yaptığı konuşmada: "Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, Cenab-ı Allah her birimizi Kadir Gecesi'ne ve Ramazan Bayramı'na ulaştırsın inşallah.

Sanayici ve İşadamlarımız ile birlikte hem doğayla, hem de tarihle iç içe olan bir mekân da bizleri ağırladığı, ev sahipliği yaptığı için Tekkeköy Belediye Başkanımız Hasan Togar'a teşekkür ediyorum.

İnsanlık tarihinin bilinen en eski yerleşim yerlerinden biri olan Tekkeköy Mağaraları Arkeoloji Vadisi'nde belediyemizin güzel çalışmalara imza attığını görüyoruz. İnşallah Tekkeköy Belediyemiz bu alanı daha da güzelleştirerek, turizm açısından Karadeniz bölgesinde çok önemli bir yer haline getirecektir."

Milletimize hizmet etme yolunda en doğru kararı vererek, yine milletimize hizmet etmek, hayır dualarını alma yolunda kararlı bir adımla ilerlediklerini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Bugüne kadar milletimizden aldığımız talimatlar doğrultusunda hep adımlarımızı attık. Bundan sonrada adımlarımızı atarken hep milletimizin bize hangi mesajı verdiğini, ne demek istediğini, bizlerden ne beklediğini hesap ederek, düşünerek aynı adımları atmaya devam edeceğiz.

İnşallah gelecek yıllar Türkiye’miz için çok daha verimli, kalkınmış, sosyal ve demokrasisi gelişmiş bir ülke olarak yoluna devam edecektir. Bizler bunu sağlamak için sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.