SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, Atakum halkına çağrıda bulunarak 30 Mart seçimleri için destek istedi. Seçim boyunca asılan pankart ve tabelalarda sürekli sabote edildiklerini belirten Çamaş; ''Bizim pankartlarımızı indirebilirler ama halkımızın gönlünden silemezler'' dedi.

SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Necdet Çamaş, seçimlerin favorisinin MHP olduğunu belirtti. 3 aydır kentin her yerine ulaşarak Atakumlularla müthiş bir gönül bağı oluşturduklarını ifade eden Çamaş;'' Şahsımıza her görüşten Atakumlu hemşerilerimin göstermiş olduğu ilgi ve teveccühün 30 Mart seçimlerinde sandığa mutlak bir zafer olarak yansıyacağına inanıyorum. Halkımızın gözlerinde kentte bir değişim ve dönüşüm istediklerini okuyorum'' dedi.

HALKIMIZIN GÖNLÜNDEN SİLEMEZLER

Seçim bölgesinde asılan tabela ve pankartlara dahi tahammül edemeyen ve bunları her fırsatta ortadan kaldırma girişiminde bulunanların başarılı olamayacağını dile getiren Çamaş; ''Belki pankartlarımızı ve tabelalarımızı indirebilirler ama halkımızın gönlünde oluşturduğumuz sevgi ve güveni asla silemezler. Ben halkımızın gücüne ve ferasetine güvenerek bu yola çıktım. Bu yapılan girişimlerin hepsinin cevabını Atakumlular 30 Martta sandıkta vereceklerdir'' diye konuştu.

ATAKUM HALKI ÖRNEK OLDU

Seçim kampanyası boyunca Atakum halkının yerel seçimlerdeki duruşunun ve siyasi nezaketinin tüm Samsun'a ve ülkemize örnek teşkil ettiğini belirten Çamaş, sözlerini şöyle tamamladı. ''Maalesef aynı nezaketi siyasi rakiplerimizden göremedik. Bazıları iktidarın, bazılarının ise belediyenin imkânlarını kullanarak ve bize engeller çıkartarak seçim kampanyası yürüttüler. Atakum halkı bilinçlidir. Ben onların sağduyusuna güveniyorum. Halkımızı önümüzdeki 5 yılda Atakum'u birlikte yönetmeye davet ediyorum''