ŞAHİN, SANKİ YARI TANRI GİBİYDI!

BAFRA,19 MAYIS, ALAÇAM VE YAKAKENT İLÇELERİ MUHTARLARI EĞİTİM TOPLANTISINA KATILAN VALİ ŞAHİN'DEN KENAN EVREN İÇİN ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI

BAFRA,19 MAYIS, ALAÇAM VE YAKAKENT İLÇELERİ MUHTARLARI EĞİTİM TOPLANTISINA KATILAN VALİ ŞAHİN’DEN KENAN EVREN İÇİN ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI.

EVREN, ŞU DAĞLARI BEN YARATTIM EDASI İÇİNDEYDİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin ise konuşmasına eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in vefatı ile ilgili konuşarak başladı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren vefat etti.  Onun devlet başkanlığı döneminde kaymakam adayı idim. Ö dönemde illeri geziyordu. Ve Elazığ’a gelmişti. Ben de o sıralar Elazığ’da idim. Elazığ kaymakam adayıydım. Emin olun tabirimi hoş görün ama sanki yarı tanrı gibi 'şu dağları ben yarattım' gibi bir eda içerisindeydi. Ama akşam televizyonlarda izlersiniz, bakarsınız cenazesi tek başına cenaze aracına konulacak, o kadar. Etrafında kimse olmayacak. Onun için Allah bizlere hayırlı hizmetler versin. Ve hayırlı ömürler nasip etsin. Bu çok önemli bir şey” diye konuştu.

Vali İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmada, “Artık hükümetimiz çok ciddi kararlar alıyor, Türkiye çok ciddi şekil değiştiriyor. Gelecek neslimizi de buna uydurmanın yolu ve yöntemi de demokrasinin kromozomu bel kemiği muhtarlardır. Onun için muhtarlarla ilgili bakanlık düzeyinde yapılan çalışmalar size yavaş yavaş aktarılıyor” ifadelerini kullandı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin daha sonra mahalle muhtarlarına yönelik bilgi sistemi eğitimi hakkında bilgi verdi, ilçelerde tarım çalışmalarının önemi hakkında konuştu.

Program, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın mahalle muhtarlarının problemlerini dinlemesi ile son buldu.

NAMIK AZGIN