Sarıcaoğlu'ndan Anlamlı Ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi günü öncesi anlamlı bir ziyarette bulundu

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi günü öncesi anlamlı bir ziyarette bulundu.

Başkan Sarıcaoğlu Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun şubesini ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Necati Yılmaz'a yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundu.18 Mart Çanakkale Zaferi günü öncesi dernek ziyaretinde bulunan Sarıcaoğlu, dernek başkanı Necati Yılmaz'dan Samsun'daki faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Vatan Size Minnettar

Sarıcaoğlu, "Ülkemiz yüz binlerce şehit ve gazi veren ve bundan hiçbir zaman pişmanlık duymayan tek ülkedir. Şehit ve gazilerimizin aileleri ile birlik ve beraberlik içinde olmanız gerçekten çok güzel. Bu vatan birlik ve beraberlik sayesinde ayakta kaldı kalmayada devam edecek. Derneğinizin önemi ve amacı çok büyük bu kutsal görevi üstlenen Necati Yılmaz başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkanımıza Teşekkür Ediyorum

Yılmaz, "Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu özel günlerde bizleri unutmayıp yanımızda olduğu için çok mutlu olduk. Tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık isteyen istediği zaman gelip Samsun'da yaşayan gazilerimiz ve şehitlerimiz hakkında her türlü bilgiye ulaşabilir. Ayrıca derneğimize üye olmayan şehit ve gazi yakınlarının da en kısa sürede gelip üye olmaları ve yaptığımız tüm faaliyetlerden bilgi sahibi olmalarını istiyoruz" dedi.

Başkan Sarıcaoğlu Derneğ’e kayıtlı olan şehitlerin duvardaki resimlerini inceleyip Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun şubesi Dernek Başkanından bilgiler aldı.