Sarıcaoğlu'ndan Çat Kapı...

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu senede devam ediyoruz" dedi



Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Geçen sene yapmış olduğu çat kapı iftar programlarına bu senede devam ediyoruz" dedi.
Kavak'a bağlı Aşağıçirişli mahallesinde yaşayan Ali Kargin'in evine çat kapı ziyaret yapan Başkan Sarıcaoğlu, "Fırsat buldukça eşimi alıp herhangi bir vatandaşımızın evine çat kapı iftara gidiyorum. Beni karşılarında gördüklerinde çok şaşırıyorlar ve çok mutlu oluyorlar. İnsanların yüzlerindeki o masum ve sıcak tebessümü görünce bende çok mutlu oluyorum" dedi.
KALIPLAŞMIŞ ANLAYIŞI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM
İnsanların zihninde oluşmuş ve kalıplaşmış bir anlayışın var olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Belediye Başkanı yol yapar, su getirir, park yapar onun haricinde kimse ile görüşmez sıcak temaslarda bulunmaz" ben bu anlayışı yok etmek istiyorum. Bizim elbetteki başlıca görevlerimiz yol, su, alt yapı, park vb. ancak insanlarla iç içe olup onların sorunlarını isteklerini birebir dinleyip onlara yardımcı olmak istiyorum. Belediye halkın kapısı onlarla 7/24 iç içe olup her an yanlarında olmak ve sıkıntılarını ve sevinçlerini birlikte yaşamak istiyorum" diye konuştu.
ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, esnaf ve çat kapı ev ziyaretlerini Ramazan ayı boyunca devam ettireceklerini söyledi. Esnaf ve sanatkârları işyerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten, vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret ederek, onlarla aynı havayı solumaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, “Biz her zaman halkımızın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net