Sarıcaoğlu'ndan Demokrasi Âşıklarına Teşekkür...

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 15 Temmuz 2016 darbe girişimine karşı 27 gün boyunca "demokrasi nöbeti" tutan Kavaklı Demokrasi âşıklarına teşekkür etti

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 15 Temmuz 2016 darbe girişimine karşı 27 gün boyunca "demokrasi nöbeti" tutan Kavaklı Demokrasi âşıklarına teşekkür etti.
Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Kavaklı hemşehrilerimiz 27 gün boyunca meydanları terk etmeyerek ülkesine ve geleceğine sahip çıkan, hain darbe girişiminde bulunan  Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) haddini bildirerek tarih yazan, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla demokrasi nöbetine şimdilik virgül koyan tüm Kavaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her akşam Kavak'ta tutmuş olduğumuz Demokrasi nöbeti ayrı bir heyecan ve coşku ile bambaşka şekilde tutuldu. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle ülkemizi yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir" ifadesinde bulundu.
Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti; "27 gün boyunca Kavak'ta tutmuş olduğumuz Demokrasimize ve Milli Mücadelemize sahip çıkma nöbetlerimiz de bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize, Bakanlarımıza, Kavak Mülki amirlerimize ve birbirinden değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Kutsal davanın sonucunda omuz omuza olmak, birlik ve beraberlik mesajları vermek adına yapılan bu ziyaretlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
şokhaber.net