BİRİM AMİRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,' Belediyemizin birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptık ve çalışan, emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Belediyemizin birim amirleri ile haftalık toplantısını yaptık ve çalışan, emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeğe dayalı her çalışmayı anlamlı ve değerli buluyorum" dedi.
Birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıcaoğlu, yaptığı inceleme sonrasında her birim amiri ile tek tek istişarede bulundu.2015 yılı döneminde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2016 yılında programa alınması planlanan projeler ise toplantıda değerlendirildi. Toplantıya katılan birim amirleri haftalık çalışma raporlarını Sarıcaoğlu'na sundu. 
HİZMET ÜRETMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMALIYIZ
Yaklaşan kış nedeniyle karla mücadele çalışmaları kapsamında gerekli önlemlerin alındığına değinen Başkan Sarıcaoğlu,  "Önümüz kış ve malum ilçemizde özellikle köylerimizde yoğun kar yağışı dönemlerinde kapanan ve ulaşım güçlüğü çekilen bölgelerimiz var. Bu konuda buralarla ilgili gerekli etüd çalışmalarımızı yaptık. Şantiyemizde gerekli tüm makina ve teçhizatlarına bakım onarım ve planlaması yapıldı. Geçen kış döneminde olduğu gibi bu kış da karla mücadelede elimizden gelen tüm imkânları seferber ederek halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile görevimizi devam ettirmeliyiz" diye konuştu.
Köksal ÖNER