SARIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ!

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 15

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 15. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurulda yapılan seçimde mevcut başkan Sadettin Sarıoğlu tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği 15. Olağan Genel Kurulu dernek binasında Arif Üney Divan başkanlığında gerçekleşti.

[gallery ids="42080,42078,42077"]

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından genel kurulun açılış konuşmasını yapan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, 3 yıllık görev sürelerinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, ''Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarımıza, eski dernek başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. 3 yıldır görevimizi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Samsun'da hedefine kilitlenmiştir. Yolumuza planladığımız şekilde devam edeceğiz. Yapacağımız çalışmalarda üyelerimizin ve hemşehrilerimizin görüş ve önerilerine açık olduğumuzu belirtiyor ve 15. genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
Ardından faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi.
Genel kurula Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, CHP İl Başkanı Tufan Akçagöz, Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, eski milletvekili Cemal Alişan, SAMKON Başkanı Sezgün Gümüş, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, eski dernek başkanları Selçuk Dündar ve Necmettin Okutgen ve dernek üyeleri katıldı.
Yapılan seçimde Sadettin Sarıoğlu'nun listesi kullanılan tüm oyları alarak güven tazeledi.
Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Sadettin Sarıoğlu, Rana Aka Atalay, Savaş Gömeç, Erdem Zorlu, Hüseyin Avni Özdemir, Levent Özden, Ömer Can Karacan, İsmet Gülşen, Ömer Bir, Övgü Tunçdemir ve Pınar Öztomurcuk.
Disipli Kurulu: Gürhan Gündüz, Aydın Çörtük, Fahri Çamur
Denetleme Kurulu: Çetin Akgül, Yaşar Koldere, Sezai Sezgin