SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI…

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adayı Ömer Süslü Seçim çalışmaları doğrultusunda Çarşamba ilçesini ziyaretinin ardından bugün partisinin Bafra delegelerini ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adayı Ömer Süslü Seçim çalışmaları doğrultusunda Çarşamba ilçesini ziyaretinin ardından bugün partisinin Bafra delegelerini ziyaret etti. Delegelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ömer Süslü, ''Eğer 21 Şubat'ta tercih edilirsek bu ilginize layık bir yönetim anlayışıyla karşılacağınızdan kuşkunuz olmasın'' dedi.

BAŞKA PARTİYE GEÇİP BİZE HAKARET EDENLERİN AYAĞINA GÖNDERMEYİN
21 Şubat kongresinden Başkan olarak çıkarsa, yine bu şekilde dağ-taş demeden herkesin ayağına gideceğini belirten Ömer Süslü, ''Ben herkesin ayağına gitmeye razıyım ve buna hazırım. Ama Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Makamı Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş'in makamıdır, Bu Makam Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin makamıdır. Bu yüzden, sizden tek isteğim; Beni başka partiye geçip de bize küfretmişlerin ayağına götürmeyin, göndermeyin.'' dedi.

İL TEŞKİLATI, İLÇELERDEN KOPMAYACAK
MHP İl Başkanı olduğunda hayata geçireceği bazı projelerden bahseden Süslü, ''2015 Genel seçimleri olmak ya da ölmek seçimleridir. Biz inşallah seçildiğimizde Samsun'u 4 ayrı bölgeye ayıracağız ve her bir bölge için İl Başkan Yardımcıları başkanlığında birer ekip oluşturacağız. Bu sayede İl Teşkilatı ilçelerden kopmayacak ve partimiz adına şehrimizde birlik, beraberlik sağlanacak. Programlarınızda il teşkilatından birileri kesinlikle olacak. Gidebildiğim programlara bizzat ben katılacağım. Bu birlikteliği sağladığımızda Milliyetçi Hareket'in önünde hiçbir şey duramaz'' ifadelerine yer verdi.

KİMSEYİ GÖREVDEN ALMAYACAĞIM
Bu projesi sayesinde birlikte hareket edebilmenin faydalarını göreceklerine inandığını belirten Süslü, ''Bizim en büyük projemiz birlik ve beraberlik. Sizinle kapı kapı gezeceğiz. Bana oy versin ya da vermesin bütün ilçe başkanları benim ilçe başkanım olacak. Şuanki İlçe Başkanı kim ise, 21 Şubat'tan sonra da benim ilçe başkanım o olacak. 17 İlçe Başkanıyla da kol kola çalışacağız'' dedi.

Gittiği her ilçede olduğu gibi Bafra'da da Ülkü Ocağı, Türkav ve Kamu-Sen'i ziyaret eden Süslü, buralarda da ilgililere teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.