SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN

Ülkenin ve devletin sahibi millettir

Ülkenin ve devletin sahibi millettir. Devlet, millete hizmet için kurulmuştur. Demokrasilerde devleti yönetme hakkı (egemenlik) millete aittir. Siyaset ve seçimler devleti yönetme hakkının vekillere vekâlet verilmesi suretiyle milli iradeyi oluşturma faaliyetidir. Milletimiz 7 Haziran 2015 günü bu iradeyi beyan etmiştir. Milletin kararının üzerine söylenecek söz olmaz. Siyasete düşen görev bu kararın sonucunu milletin hizmetine en iyi şekilde sunmaktır.

Tüm siyasi partiler bu kararı en iyi şekilde değerlendirmek zorundadır. Milletimiz böyle bir görevlendirme yapmıştır. Kimsenin görevden kaçma lüksü ve hakkı yoktur.

Milletimiz sözünü söylemiştir. Bizlerin, AKPARTİ olarak bu sonuçların bize verdiği mesajı en iyi şekilde okuyup, gereğini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. AKPARTİ daima milletin hizmetinde olmuştur ve olacaktır.

İlimizde seçilen tüm milletvekili arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyor,  yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Samsun için, ülkemiz için birlikte hayırlı hizmetler hususunda her türlü dayanışmayı ümit ve temenni ediyorum. Bu seçimlerin milletimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. 08.06.2015

Ahmet DEMİRCAN