ŞEHİT NECMETTİN TORUN' FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 'Şehit Necmettin Torun 'halı saha futbol turnuvası Alaçam halı sahasında toplamda 21 takım ve 210 sporcunun katılım ile başladı

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 'Şehit Necmettin Torun ’halı saha futbol turnuvası Alaçam halı sahasında toplamda 21 takım ve 210 sporcunun katılım ile başladı.

[gallery ids="49712,49710,49709"]
MÜSABAKALARIN CENTİLMENCE GEÇMESİNİ DİLİYORUM
Turnuvanın başlangıcında müsabaka hakemine başarılar dileyerek çiçek takdim eden ve  ardından  açılış vuruşunu yapan Kaymakam Oğuz Alp Çağlar; “ Önemli olan takım ruhu içerisinde mücadele etmektir. Sizlerin de bunun dışına çıkmayacağına inancım tamdır. Müsabakaların centilmence geçmesini diliyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise, “Temennim sakatlıklar olmadan turnuvanın tamamlanmasıdır. Ayrıca organizasyonu düzenleyen Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.
MÜDÜR ŞENER, DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Turnuva hakkında bilgi veren Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener'de ’’Bu tür etkinlikler insanlarımızın birbiriyle kaynaşmasına, sosyalleşmesine, beraber ve birlikte olmalarına katkı sağlamaktadır. Bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın; Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ederiz’’ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net