ŞEHİT UĞUR BİRİNCİ İÇİN MEVLİD OKUNDU.

1 Temmuz 1993 Tarihinde Elazığ Palu'da bölücü kanlı terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehid olan jandarma er Uğur Birinci için mevlid okutuldu

1 Temmuz 1993 Tarihinde Elazığ Palu'da bölücü kanlı terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehid olan jandarma er Uğur Birinci için mevlid okutuldu.
1 Temmuz 1993 Tarihinde Elazığ Palu'da bölücü kanlı terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehid olan jandarma er Uğur Birinci için ailesi tarafından Canik Mevlana Cami'de mevlid okutuldu. Mevlid programına, valilik temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Garnizon Komutanı ve emniyet güçleri ve Ülkü Ocakları İl Başkanı, başta olmak üzere ve çok sayıda kişi katıldı.
Mevlid programı sonrasında konuşan Şehit'in kardeşi Paşa BİRİNCİ, " Gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Abim bundan 24 yıl önce hain terör örgütü ile girdiği çatışmada kahramanca çarpışarak şehit düştü. Ailemiz bize vatan için ölmek şereftir diye öğretti. Hainler bilsinler dün abim yarın belki ben bu vatan için gerekirse ölmeye hazırız. Ama bu vatandan vazgeçmeyiz" dedi.
Mevlid programı, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Şehit Jandarma Er Uğur Birinci ve bütün şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.
şokhaber.net