Şehit Yakınları Ve Gaziler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Çarşamba Kaymakamlığı tarafından Göl Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde içerde yaşayan şehit yakınları ve gaziler bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Kaymakamı Doç

Çarşamba Kaymakamlığı tarafından Göl Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde içerde yaşayan şehit yakınları ve gaziler bir araya gelen Samsun Valisi Osman Kaymak, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ile birlikte masaları gezerek şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.
İftar yemeğine il Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri  Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Türk Kızılay'ı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, kamu kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Yemek duasını Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz yaptırdı.
ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN
Düzenlenen İftar yemeğinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Samsun Valisi Osman Kaymak, “Şehitlerimiz bu vatanın birliği, dirliği, düzeni için canlarını verdiler, Allah onlardan razı olsun. Allah şehit yakını olan sizlere de sabırlar versin. Ülkemiz üzerinde dış güçlerin oyunları var ve bu oyunlara karşı birlik olmalıyız. Ben bu güzel iftar yemeğinde emeği geçenlere ve siz katılımcılara katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER