Şehrimize ve Halkımıza Hizmet Ediyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şehrin ve insanların ihtiyaçlarının sürekli değiştiğine işaret ederek, büyük medeniyetler inşa etmiş bir ecdadın torunları olarak şehre ve halka hizmet ettik

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şehrin ve insanların ihtiyaçlarının sürekli değiştiğine işaret ederek, büyük medeniyetler inşa etmiş bir ecdadın torunları olarak şehre ve halka hizmet ettiklerini söyledi.
Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Canik Belediyesi şantiyesinde düzenlenen ve Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, Temizlik İşleri Birimi Müdürü Hakan Ortaç ile Birim Müdürlerinin de katıldığı yemekte Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı işçilerle bir araya gelen Başkan Osman Genç, işçilerle sohbet etti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı işçilere teşekkür eden Başkan Genç, "Bizim görevimiz halkımıza hizmet etmek, Halkımızın yüzünü güldürünce, onları memnun edince biz de mutlu oluyoruz. Bizi halkımız hizmet etmemiz için seçti. Biz halkımızın hizmetkârlarıyız" dedi.
HİZMET İÇİN BURADAYIZ
Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir şehir inşa ederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Genç, "Sokakta, belediyede, nerede olursak olalım vatandaşlarımızın istekleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Belediyecilik zor olduğu kadar zevkli bir iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz. Şehrimiz için yapılan her güzel iş yorgunluğumuzu unutturuyor. Bu bakımdan sizlerin yaptığı işler ilçemizin temiz ve çağdaş olması açısından çok önemli" diye konuştu.
BİZ BİR EKİBİZ
Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Biz bir ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde her çalışanımızın emeği var. Bu memleket için, bu şehir için hizmet eden herkes değerlidir. Sokağı süpüren de, duvar ören de, amiri, yöneticisi de hizmet noktasında değerlidir. Amacımız halkımıza hizmet etmek, onları mutlu etmektir. Şehrin ve insanların ihtiyaçları sürekli değişmektedir. Ancak büyük medeniyetler inşa etmiş bir ecdadın torunları olarak şehrimize ve halkımıza hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Osman Genç ayrıca emekli olan personellere plaket ve hediye verdi.
şokhaber.net