Şehrimizi değerlerimizle yükseltiyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir şehrin sadece fiziki gelişiminin yeterli olmadığına işaret ederek, "Yaptığımız sosyal, kültürel yatırımlarla şehrimizi aynı zamanda değerlerimizle birlikte yükse

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir şehrin sadece fiziki gelişiminin yeterli olmadığına işaret ederek, "Yaptığımız sosyal, kültürel yatırımlarla şehrimizi aynı zamanda değerlerimizle birlikte yükseltiyoruz" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, işadamı Recai Erol önderliğinde başlatılan ve Canik Belediyesi'nin destek verdiği Sancaktepe Camii için düzenlenen pilav etkinliğine katıldı.

[gallery ids="40303"]
Etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, camilerin halkın katkılarıyla yapıldığını belirterek, "Bizim kültürümüzde tarihten beri halkımız ibadethanelerini kendisi yapmaktadır. Sancaktepe Camimizi de halkımızın destek vereceğine ve bu güzel eseri yükselteceğine inanıyorum" dedi.
HEDEF, MUTLU BİR ŞEHİR
Canik Belediyesi olarak önemli fiziki yatırımlar yaptıklarını, ancak bunların yanında sosyal ve kültürel gelişimi de ihmal etmediklerini ifade eden Genç, "Şehrin estetiği mimarisi, insanın estetiği ise ahlakıdır. Biz de ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek için sosyal ve kültürel yatırımlar yapıyoruz. Çünkü bir şehrin sadece fiziki olarak geleceğe taşınması mümkün değildir. Şehre ruh kazandıracak, değerlerini öne çıkaracak ve mutlu bir şehir ortaya çıkaracak yatırımlar da gereklidir" dedi.
EN FAZLA YATIRIM
Gelecek adına çocuk, gençler ve kadınlara yönelik en fazla yatırımı yapan belediye olduklarına dikkat çeken Genç, "Biz mahallelerimize açtığımız Sıbyan Okulları, Hanım Konakları, Gençlik Merkezleri, Aile Okulları ile fiziki, sosyal ve kültürel dönüşümü tamamlıyoruz" diye konuştu. Etkinlikte işadamı Recai Erol da, katkılarından dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Yoğun ilginin olduğu etkinlikte vatandaşlara etli pilav dağıtıldı.