Şehrimizin geleceğini çalanlar şimdi neyin hayalini kuruyor acaba?

MHP Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Dr

MHP Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Ferhat Günaydın seçime sayılı günler kala yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Şehrimizin geleceğini çalanlar şimdi neyin hayalini kuruyor acaba?

Samsun Allah’ın bizlere sunduğu, doğal güzellikleri ve yer altı kaynaklarıyla, çevresiyle, yetişmiş insan gücü, azimli Karadeniz insanıyla bir lütuf olması gerekirken, maalesef 15 yıldır şehrimizi yöneten insanların kavgası ve gürültüsüyle bir itiş kakış memleketi olmuştur Bir çıkmaz sokağa girmiştir. Ben diyorum ki bu kadar nimetin bir arada bulunduğu bir memlekette, kendi insanına tepeden bakan, onların dertlerini dert olarak görmeyen zihniyete  artık yeter deme zamanımız gelmiştir. Ben bilirim, ben yaparım, sizlerde bunlara tabi olacaksınız diyerek yıllarımızı ve şehrimizin geleceğini çalanlar şimdi neyin hayalini kuruyor acaba?

Bizler, devlet imkânlarının özelleştiği Samsun da yapılması gereken özel sektörün önünü açmamız ve yardımcı olmamız gerekmektedir. 15 yıldır bu şehri yöneten belediye zihniyeti bu şehre yatırım yapacak iş adamlarıyla hiçbir görüşmesi ve talebi olmamıştır. İş adamlarımıza çıkartılan türlü zorluklar nedeniyle yatırımdan ve istihdamdan yoksun hale getirildik. Bunu yapmayan insanların bu sevdaya hakkı yok! Benim 100 bin insanımıza iş imkânı sağlayacağımı söylediğimde inanmayan sonrada projelerimizi görünce kitapçıklara ağzı açık bakakaldılar.

Ben bu şehre kolunda sepeti, ayağında çamurlu ayakkabısıyla köyünden gelen insanımızı bu şehre sokmam diyenler bunu yapmak için dolmuşları bile bu şehrin dışına atmadı mı? Bu sözleri sarf eden Sayın Lordumuz acaba Paris te mi okudu, Londra da mastır mı yaptı? Burada doğmuş yetişmiş biriyse kendi toprağına ve insanına bu hakaret değil de nedir?

Ben onların proje kitapçıklarını da inceledim. Orada cek, caklı işlerden başka hiçbir şey yok. Üstelik kendilerine daha önceki seçimlerden önce yaptırdıkları kitapçıklara bir göz atmalarını tavsiye ediyorum. Kaç tane projeyi hayata geçirdiler, kaç tane insanımıza iş, aş verdiler? Bunları saygıdeğer Samsun halkı görüyor ve biliyor. Milletimizi balık hafızalı sananların nasıl yanılacağını da hep birlikte 30 martta göreceğiz inşallah diyerek sözlerini tamamladı.