ŞEN, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı olan Serdar Şen, 30 Mart 2018 seçimlerinde Atakum Belediye Başkan adaylığı için Saadet Partisi Atakum İlçe Başkanlığına aday adaylığ

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı olan Serdar Şen, 30 Mart 2018 seçimlerinde Atakum Belediye Başkan adaylığı için Saadet Partisi Atakum İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Serdar Şen’in aday adaylığı başvurusunu alan Atakum İlçe Başkanı Muhittin Sadan, aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ve aday tespit komisyonlarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Aday Adaylığı başvursun da bulunan Serdar Şen’i tebrik eden Sadan, yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını diledi.
BANA NE DİYEMEYECEĞİMİZDEN ADAY ADAYI OLDUK
Partisi İlçe Binasında düzenlenen programla aday adaylığını duyuran Serdar Şen, “İnsanoğlu Cenab-ı Hakkın kendisine bahşettiği nimetlerin şükrünü ifa etmezse ellerindeki nimetlerini kaybeder. Böyle bir düstur önümüzdeki dururken ve Samsun'umun en güzel ve en değerli ilçesi Atakumumuzun bu muzdarip hali gözlerimizden önünde dururken bana ne diyememeğimden dolayı Atakum için, sizler için bu kutlu göreve talip oldum” dedi.
ATAKUMDA YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ
Partisinin kendisini aday gösterdiği takdirde var güçleriyle çalışarak Atakum’da yeni bir dönemi başlatacaklarını söyleyen Şen, ‘’İnanıyorum ki Rabbimizin izni ve inayeti ile ve sizlerin samimi destekleriniz ile bu mücadelede muvaffak olacağım. Herşey inanç ile başlar. İnanıyorsanız, üstün olan sizleriniz ilah-i ferman bize başarının anahtarının inanç olduğunu gösteriyor. İnanıyoruz ve Allah'ın izni ile Yaşanabilir Bir Atakum için geliyoruz. Bu seçim bir yerel seçim. Onun için ben parti farketmeksizin bütün Atakum'un adayı olarak her partiliden destek bekliyorum. Şehrimizde yaşanan yolsuzlukları, rant siyasetini, hemşehricilik oyunlarını, adam kayırma düzenini ortadan kaldırmak için geliyoruz. Liyakate dayalı bir yönetim için geliyoruz. İsrafı engellemek için geliyoruz. Particiliğe son vermek için geliyoruz. Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışını hâkim kılmak için geliyoruz. Kibri ve kini yok etmek için geliyoruz” şeklinde konuştu.