ŞEREF TRİBÜNÜNDE ÇİRKİN SALDIRI!

TFF 1

TFF 1. Liginin 7. Haftasında Gaziantep Kamil Ocak stadında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor- Samsunspor müsabakası oynanırken, Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’ye Şeref tribününde maçı seyreden eşinin olduğu ortamda küfürler yapan şeref tribünündeki bazı taraftarlara Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu’nun ikazı nedeniyle Şeref tribününde Gaziantep Milletvekillerinin de içinde bulunduğu bir grup tarafından saldırıya uğradı.
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu Müsabakayı seyrederken, Teknik Direktörü Özköylü’ye Şeref Tribününde eşinin de olduğu ortamda küfürler yapılınca, olaya müdahale etmek isteyen Tutu, Şeref Tribününde bulunan Ak Parti Milletvekilleri ve Ak Partinin Yöneticileri olduğu iddia edilen kişiler tarafından saldırıya uğradı.
Maçın oynanacağı Pazar günü canlı bombanın kendini patlaması sonucunda dört polis şehit olmuştu. Müsabakayı izleyen bazı taraftarlar; Sayın Milletvekillerinin! Dört şehidin ölüm haberi üzerinden daha birkaç saat geçmemişken müsabakada müzik çalınmasına müdahale etmeleri gerekirken Samsunspor Kulübü başkanına saldırmaları çok normal! diye tepkilerini gösterdi.
Haber merkezi olarak; Milletvekillerinin bu duyarsız vurdumduymazlıklarından dolayı kınıyoruz…
Olay ile ilgili haber merkezimize gelen görüntüleri siz sporseverlerin yorumlarına bırakıyoruz.

https://youtu.be/PuNvKzN_A6Y

Şeref Tribününde Bulunan Gaziantep Milletvekilleri ve Yöneticiler Maç Sonu Şeref tribünündeki olayla ilgili şokhaber.net mikrofonlarına Konuştu!...
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu Müsabakayı seyrederken, Teknik Direktörü Özköylü’ye Şeref Tribününde eşinin de olduğu ortamda küfürler yapılınca, olaya müdahale etmek istedi. Tutu, Şeref Tribününde bulunan Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri ve Ak Partinin Yöneticilerin de olduğu iddia edilen kişiler tarafından saldırıya uğraması sonrası tarafların açıklamaları...
Taraflar şokhaber.net mikrofonlarına ne dedi?
şokhaber.net


https://youtu.be/11v25cbB4hs